La carta

Us convidem a començar un viatge gastronòmic inoblidable amb nosaltres. Hem unit la nostra tradicional cuina amb la fusió pels sabors, aromes i textures únics que només proporciona el forn i la graella de llenya.
Cuina de trobada, per a compartir i gaudir.
Bienvenidos a Pizzaluna.
Cuina de trobada, per a compartir i gaudir.
Bienvenidos a Pizzaluna.

Per a començar
Patates braves casolanes
Natxos amb guacamole
Natxos amb salsa de formatges picant
Provoleta
Cremós formatge Provolone amb Cruixent de Blat i un punt de Chimichurri
Lunachos
Natxos amb salsa de formatges, carn de vedella, pico de gallo, jalapeños, formatge cheddar i guacamole.
INSUPERABLES

Amanides
Verda amb guacamole
Enciams variats, guacamole, tomàquet, cogombre, olives, blat de moro, pastanaga, pebrots i ventall de truites de blat de moro.
Muntanyesa
Enciams variats, olives negres, tomàquet, poma, rul de cabra, fruita seca i vinagreta de mel.
César amb cabdells a la brasa
Tomàquet, pollastre, crostons de brioix, escates de formatge parmesà, olives i amaniment de salsa César
Burrata
Ruca, cirerols, melmelada de gerds i fruita seca.

Pasta fresca
Spaghettis
Nyoquis de patata
Raviolons d'Espinacs
Deliciosa pasta casolana farcida d'espinacs, ricotta i parmesà.
Raviolons de Carn
(Fets de forma artesanal).
Raviolons de Carabassa i Alls Tendres
BONÍSSIMS!
Combina-ho amb les nostres salses:
Pesto, Quatre formatges, Carbonara, Napolitana, Bolonyesa i Bolets.

Fondue de formatges
Cruixent pa de pagès artesà acabat de fer a la llenya, farcit d'exquisida salsa de formatges calents amb mix de carns brasejades a la graella i broqueta de crostons. Per a l'opció vegetariana podem canviar el mix de carn per Xips de Verdures.
Per a 2 persones
Per a 4 persones
Plat addicional de formatge o carn
Plat addicional de Xips de verdures

Empanades criolles en forn a la llenya
Tradicionals
Carn
Pollastre, ceba i formatge
Pernil i formatge
Botifarra, xampinyons i ceba
Gorgonzola, pera confitada i nous
Espinacs, passes i pinyons
Carn picant, formatge cheddar i jalapeños
Morcilla, ceba caramel·litzada i pinyons
Del xef
Xai brasejay i fumat a la llenya d’alzina
Ànec confitat a aixa temperatura amb bolets de temporada i ceba caramel·litzada
Dolces
Dulce de Leche, galeta Oreo i Nous

Hamburgueses
Autèntica hamburguesa casolana de 200 grams de vedella a la graella, amb pa casolà i guarnició de patates fregides.
Hamburguesa Completa
Amb maionesa, enciam, tomàquet i formatge Cheddar.
Hamburguesa Pizzaluna
Maionesa, tomàquet, enciam, ceba caramel·litzada, ou ferrat, bacon i formatge Cheddar.
Hamburguesa Premium
Ruca, tomàquet, maionesa, bolets assortits brasejades amb Sarment i coronada amb formatge Cheddar.
Cabreta
Maionesa, ruca, tomàquet, pebrot vermell escalivat i formatge de cabra.

Carns
Talls selectes uruguaians, rostits a la graella, amb llenya de fustes nobles, de manera lenta i cuidada, mantenint així la nostra tradicional història de rostidors criolls.
Choripan
En pa acabat de fer, xoriço crioll, enciam, tomàquet, maionesa i chimichurri.
Especial de Bifé de buit
Panet acabat de coure amb maionesa, enciam i tomàquet, filets de bifé de buit amb chimichurri, formatge cheddar i deliciosa ceba i pebrot caramel·litzat. Amb guarnició de patates fregides.
Chivito de la Casa
Deliciós filet de vedella o sucós pit de pollastre a la planxa, sobre un panet acabat de fer amb maionesa, enciam, tomàquet, pernil dolç, bacon, formatge, ou ferrat, olives verdes i pebrot vermell. Amb guarnició de patates fregides.
Rostit de tira
Tradicional xurrasco de vedella de 500g. Amb guarnició de verdures de temporada a la brasa i trio de salses.
Matrimonio
Chorizo criollo y morcilla de cebolla a la parrilla, con pan y trío de salsas.
Entranya de Vedella
Tendríssim i sucós bifé de vedella de 500g típic uruguaià amb guarnició de verdures de temporada a la brasa i trio de salses.
Bifé de buit
Característic tal de vedella, tendre i sucós, de 500g amb guarnició de verdures de temporada a la brasa i trio de salses.
Puré de Patates
Gratinat amb Parmesà.
Trio de Salses
Chimichurri, allioli i salsa Criolla.
- Addicional de Salses (c/o)
Formatges, chimichurri, allioli I Salsa Criolla.
Graellada de carns per a dues persones
Xoriço crioll, botifarra de ceba, rostit de tira,bife de buit, entranya de vedella, amb verdures de temporada a la llenya, patates fregides i trio de salses (all i oli, chimichurri i salsa criolla)
Graellada de verdures a la brasa
Verdures de temporada a la llenya amb duo de salses (romesco i all i oli)

Milaneses gourmet
Les nostres milaneses són de vedella o pollastre, gratinades a la llenya. Van acompanyades de guarnició de patates fregides i amanida.
Al pa
Tendríssima escalopa arrebossada en un panet acabat de fer, amb maionesa, enciam, tomàquet, formatge i guarnició de patates fregides.
En dos pans
Escalopa en dos panets amb maionesa, enciam, tomàquet, formatge i guarnició de patates fregides.
Al plat
Clàssica escalopa a la milanesa.
Napolitana
Súper milanesa amb salsa de tomàquet, pernil dolç i mozzarella al gratén.
A Cavall
Increïble milanesa amb salsa de tomàquet, pernil dolç, mozzarella i coronada amb un ou ferrat, cruixent bacon i pebrot vermell.
Fugaceta
Deliciosa milanesa amb salsa de tomàquet, pernil dolç, ceba i mozzarella gratinada.
Del Bosc
Exquisida milanesa amb pernil dolç, mozzarella, assortit de bolets saltats i ceba caramel·litzada.
Criolla
Milanesa amb pernil dolç, mozzarella, tomàquet natural en rodanxes i salsa chimichurri.
Asturiana
Espectacular milanesa amb salsa de tomàquet, pernil dolç, mozzarella, formatge cabrales, pera confitada i ametlles torrades.
De l’avia
Increïble milanesa amb salsa de tomàquet, pernil dolç, escalivada de pebrots vermells, ceba, albergínia i formatge de cabra fos.
Serranita
Boníssima milanesa amb salsa de tomàquet, pernil serrà, mozzarella, tomàquet sec i olives verdes.
Balear
Fantàstica milanesa amb salsa de tomàquet, pernil dolç, mozzarella, sobrassada i ou.
Bojos pel Formatge
Sabrosa milanesa amb salsa de tomàquet, pernil dolç, olives negres, pebrot vermell i la nostra especial combinació de quatre formatges.
Imperial (per a dues persones)
Mega milanesa amb salsa de tomàquet, pernil dolç i mozzarella gratinada. Amb guarnició de patates fregides, amanida, ous ferrats, pebrot verd i croquetes.
Puré de patates
Gratinat amb Parmesà.

Pizzes
Les nostres pizzes s'elaboren de manera artesanal, fetes a mà cada dia, i cuinades en el nostre forn de llenya. La nostra massa és típica de les pizzes tradicionals del Riu de la Plata, cruixent per fora i esponjosa per dins. Us convidem a descobrir-les!
Margarita amb pernil
Deliciosa massa fresca amb mozzarella, salsa de tomàquet, pernil York i orenga
Delícia de formatges
Massa blanca amb la nostra selecció de sis formatges, festucs i mel de romaní.
Margarita Invertida
Tomàquets Cherrys confitats, mozzarella i pesto
Diabla
Tomàquet, mozzarella, salsa picant, pebrot vermell, bacon i xoriço picant.
Vegetariana
Tomàquet, mozzarella, verdures brasejadas a la llenya i romesco fumat
Xai fumat
Salsa de tomàquet, mozzarella, pètals de buit de vedella a la graella, xoriço crioll i chimichurri
Pizzaluna
Tomàquet, mozzarella, xampinyons, pernil dolç, bacon, olives, pebrot Vermell, extra de mozzarella.
Escalivada
Tomàquet, mozzarella, ceba, albergínia, pebrot vermell escalitva amb formatge de cabra.
Serrana amb Burrata
Salsa de tomàquet, mozzarella, pernil serrà, burrata, cirerols, i ruca.
Pirinenc
Tomàquet, mozzarella, assortit de bolets a la brasa i formatge brie

Postres
Copa de Gelats
Dulce de Leche
Xocolata
Vainilla
Llimona
Sorbet de llimona
Al Cava
A la menta
Al Vodka gelat
Copa Don Pedrito
Copa de Baileys amb gelat de Dulce de Leche i Vainilla, neules i *Crocanti d'ametlles.
Crêpes de Dulce de Leche, amb Sucre cremada i Nata
Couland de Xocolata, amb Gelat de Vainilla i Nata Muntada
Brownie de Xocolata i Nous, amb Crema de Dulce de Leche Nata
Pastís de Formatge amb melmelada de Fruits del Bosc o Crema de Dulce de Leche
Tiramisú
Pudding de Coco al Caramel
Flam d'Ou
Amb Dulce de Leche o amb Nata, o amb tots dos!
Pa de pessic Ametllat amb Dulce de Leche
Empanada de Dulce de Leche, galeta Oreo i Nous
Tarrineta de Iogurt Grec
Amb fruites vermelles o mel.
TostaLuna cruixent amb Dulce de Leche
Torrada de Brioix acabada de coure a la llenya amb Dulce de Leche calent, Nata muntada i duo de gelats.
Postres Chajá
Postres tradicionals de la Pastisseria de l'Uruguai Bescuit genovès a la llenya, nata muntada, préssec en almívar i almívars de llet, recobert de cruixent merenga.
El Celler

Cada vi del nostre celler conta una història. Hem seleccionat amb manyaga negres, rosats, blancs i caves de vinyes locals i internacionals perquè cada xarrup sigui un viatge de sabor, tradició i passió.

Vinos Tintos
Cap de Ruc | Montsant | Garnatxa |
Cruz de Alba | Ribera del Duero | Tinta fina |
Enate | Somontano | Merlot, Cabernet Sauvignon |
Gorrebusto | Rioja | Ull de llebre, Mazuelo, Viura |
Azpilicueta | Rioja | Ull de llebre, Mazuelo, Viura |
Las Dosces | Utiel | Syrah, Tempranito, Bobal |
Lambrusco Castelli Modonesi | Italia | Lambrusca |
Elsa Bianchi | Argentina | Malbec |
Viento Sur | Argentina | Malbec |
San Telmo | Argentina | Cabernet Sauvignon |
Santa Digna | Chile | Carmenère |
Garzón | Uruguay | Tannat |
Maderos | Uruguay | Tannat |

Vinos Rosados
Torres de Casta | Catalunya | Carinyena, Garnatxa |
Ramón Bilbao | Rioja | Garnatxa |
Monistrol Rosat | Catalunya | Ull de llebre, Merlot |
Lambrusco Castelli Modonesi | Italia | Lambrusca |

Vinos Blancos
Martín Codax | Ries Baixes | Albarinyo |
El perro Verde | Rueda | Verdejo |
Viña sol | Catalunya | Parellada, Garnatxa Blanca Lambrusca |
Finca Real | Rueda | Viura, Verdejo |
Reventós d’Alella | Alella | Pansa Blanca |

Sangría
Sangría de Vino Tinto |
Sangría de Vino Blanco |
Sangría de Cava |

Cava Brut Nature
Marqués de Monistrol | Cava | Xarel·lo, Macabeu, Perellada |
Juvé & Camps | Cava | Xarel·lo, Macabeu, Perellada |